SeeYou@Art brengt kunstenaars, publiek en de buurt samen

We bieden kunstenaars een inspirerend podium om hun kunst te tonen aan een breed publiek en nieuwe ervaringen en contacten op te doen zodat zich artistiek en persoonlijk kunnen ontwikkelen. Ook maken we maatschappelijke thema's bespreekbaar om meer verbinding te creëren tussen kunstenaars, het publiek en stadsbewoners.
De interactie met het publiek wordt vormgegeven middels; workshops en gesprekken.

Ook biedt SeeYou@Art ervarings- en stageplaatsen aan voor mensen met kwaliteiten in communicatie en marketing, inrichten van exposities, fondsenwerving, begeleiden van exposanten, catering en andere ondersteunende taken.

SeeYou@Art is in 2018 opgericht door Cathelijne Mulders

Bestuur

Cathelijne Mulders: Oprichter en voorzitter SeeYou@Art

Ik ben toegepast psycholoog en organisator van kunst- en sociale evenementen in Amsterdam. Door mijn grote passie voor kunst en cultuur en de ontwikkeling van mensen heb ik SeeYou@Art opgericht. Ik houd me voor de stichting bezig met marketing en het aangaan van samenwerkingen met kunstenaars en externe organisaties. Met mijn enthousiasme, sociaal bewustzijn en gedrevenheid, weet ik mensen te inspireren en te stimuleren om hun kwaliteiten in te zetten en hun talenten te ontwikkelen. Organisatorisch zie ik snel mogelijkheden voor nieuwe samenwerkingen tussen mensen en organisaties. Deze onverwachte dwarsverbanden weet ik goed te onderhouden om zo tot duurzame resultaten te komen.

Laurence Rivest: secretaris

Ik ben een Canadese multidisciplinaire kunstenaar en ontwerper met een afgeronde bachelor in grafisch ontwerp en kunstgeschiedenis woonachtig in Amsterdam. Met mijn tien jaar ervaring in de internationale design en cultuur industrie is het mijn taak artistieke richting te geven aan de projecten. Mijn missie met SeeYou@Art is om mee te werken aan de organisatie van toegankelijke evenementen. Evenementen waar de gemeenschap en kunstenaars samen komen om diverse vormen van kunst te ervaren.


Marijke Wolhoff: penningmeester

Ik heb 25 jaar met plezier een multiculturele tandartspraktijk in Amsterdam Oost gerund met mijn partner. Mijn taken bestonden uit de boekhouding en communicatie en verbinding met de patiënten uit verschillende culturen. Dat staat nu ook centraal in mijn werkzaamheden voor Stichting SeeYou@Art. Voor de stichting leg ik contacten met de buurt. (Amsterdam West), Hierin ondersteun ik de voorzitter. In eerdere edities heb ik ondernemers en bewoners benaderd voor een samenwerking. Naast mijn ervaring met mensen vanuit diverse culturen en boekhouding, ben ik ook een fervent bezoeker van kunstexposities en culturele voorstellingen. En deelt ik ook mijn visie op de artistieke kwaliteit van de projecten.

Team

Maud Oonk

Ik ben afgestudeerd aan de Rietveld Academie en heb een Post master in Curatorial studies gedaan. Ik ben woonachtig in Amsterdam West. Voor het project verzorg ik het expositiedesign en selecteer de kunstwerken. Ook geef ik trainingen en voer ontwikkelgesprekken. Naast het werk voor de stichting werk ik voor het Concertgebouw en heb ik een eigen Artist run project space "The orchid and the wasp" waar ik tentoonstellingen maak met jonge makers.

Maartje Kramer

Ik ben afgestudeerd op Werelderfgoed aan de Reinwardt Academie. Naast mijn studie heb ik een Instagram account "Kunstmaartje" en schrijf ik over kunst en exposities en werk ik samen met "Cultuurambassadeurs" op Instagram. Bij SeeYou@Art ondersteun ik Maud met het vormgeven van de tentoonstelling en schrijf ik stukjes over de kunstenaars en de expositie voor Social media.

Victoria Soto Madrid

Ik ben een van origine Spaanse kunstenaar woonachtig in Amsterdam West. Naast de kunstacademie in Madrid en Milaan heb ik ook gestudeerd aan Curatorial studies. Ik ben verantwoordelijk voor de workshops voor het publiek en ondersteun en adviseer in het tentoonstellingsteam met Maud en Maartje.


Bibi Altink

Ik ben een marketing en communicatie specialist en fotograaf uit Amsterdam West. Voor SeeYou@Art schrijf ik de teksten voor de exposities en interview ik de kunstenaars en bezoekers.

Nynke Brandsma

Ik ben opgeleid tot onderwijskundige en fotograaf, woonachtig in Amsterdam West. Voor SeeYou@Art ondersteun ik op artistiek vlak en ga enthousiast creatieve verbindingen met de buurt en ondernemers aan.

Jan Pedersen

Met 20 jaar praktijkervaring in de nationale en internationale culturele en evenementen sector, ben ik een autodidact die houdt van aanpakken en uitdagingen. Tot mijn klanten en werkervaring behoren organisaties als de Ziggo Dome, Internationaal Theater Amsterdam, Carré, de Melkweg, MGM enz. Bij See You@Art ben ik verantwoordelijk voor de vormgeving van de evenementen en de techniek. Door mijn sociale drive zet ik mij graag in voor een kunstproject in en met de buurt (Amsterdam West).

Jim Gijbels

Ik ben een kunstenaar uit Amsterdam Noord gefascineerd door oude voertuigen en Amsterdamse vergezichten. Voor SeeYou@Art ondersteun ik hij bij de op- en afbouw van de exposities en vervaardigde ik decorstukken voor de expositie in de werkplaats van de Hallen zoals een levensgrote koffer en een grote androgene pop.


Kirilla Mihai

Ik ben een Roemeense kunstenaar woonachtig in Amsterdam Noord. Ik assisteert Victoria en de deelnemers bij de workshops en ondersteun de op- en afbouw van de evenementen. Daarnaast houdt ik mij bezig met de uitnodigingen voor de exposities. Mijn wens is om artistiek en sociaal verder te groeien.