Exposities Grenzeloze fantasie

  • De Hallen Amsterdam OBA 1 mei t/m 6 juni 2021

  • De Passage Hallen Amsterdam/29 mei t/m 4 juni 2021


Veilig grenzeloos fantaseren tijdens Corona met kunst

Waar zouden we zijn zonder fantasie? Verbeeldingskracht helpt ons de wereld te begrijpen en op zoek te gaan naar nieuwe perspectieven. Fantaseren kan ons tijdelijk laten ontsnappen aan de realiteit en positieve gevoelens opleveren, bijvoorbeeld als we fantaseren over de zomervakantie tijdens de koude winterdagen. Iets wat we goed kunnen gebruiken in crisistijden waarin we te maken krijgen met allerlei beperkingen. Tijdens de expo 'Grenzeloze fantasie' van 8 t/m 14 mei 2021 nemen 9 kunstenaars je mee in de hun wereld en kun je zelf ervaren wat fantasie met je doet.

Ontdek eindeloos nieuwe perspectieven in kunstwerken gemaakt met oncontroleerbare verftechnieken door Jessemijne Berg. Laat je inspireren door de mysterieuze kunsttaal van Nynke van Zwol, mensfiguren met dierenmaskers van Hanae Sasaoka of prikkel je fantasie met de speelse Japanse mythen van Philo Ouweleen. 

Daarnaast is er werk te zien van Pam Wessels, Inge Prins van Wijngaarden, Bastiaan Mellink, Max Schulze, Rik van der Kooi en Rolanda Jongerius. 

De expositie is gratis toegankelijk voor jong en oud. 

Fantasierijke rondleidingen:

Op zaterdag 29 mei 2021 van 13.30 tot 18.00 kun je elk half uur een zinnenprikkelende rondleiding krijgen voor twee personen langs de kunstobjecten in de expositie. Hierin delen de kunstenaars de fantasieën die schuil gaan achter hun kunstwerken en horen we graag wat fantasie voor jou betekent.
Alle deelnemers aan de rondleiding ontvangen een inspirerende goodiebag met veel leuke gadgets, zoals een briljante bril en verhalen om thuis nog eens na te lezen en weer even terug te kunnen keren in de wereld van fantasie!

Opgeven kan via info@seeyouatart.nl of op de website door te klikken op de foto boven de tekst.