Contrastrijke rondleidingen door de kunstenaars

Tijdens onze expositie Contrast zijn er diverse creatieve workshops en kunstzinnige rondleidingen waar jij je voor op kunt geven. 

Op zaterdag 2 en 9 oktober 2021 zijn de contrastrijke rondleidingen gepland voor twee personen per half uur tijdens expo "Contrast". De rondleiding vertrekt vanuit Midwest en gaat over het Mercatorplein en omliggende straten. 

Als u het contactformulier invult nemen we z.s.m. contact met u op. We proberen zoveel mogelijk tegemoet te komen aan je voorkeur voor een tijdstip.  

Kijk naar een videoverslag van twee gasten Valerie en Judith. Zij deden in 2020 mee aan een rondleiding van SeeYou@Art in De Hallen Amsterdam. 

 SeeYou@Art is een stichting met een maatschappelijk doel. Bij het afnemen van één van onze workshops of training sessies draagt u bij aan de expositiemogelijkheden voor beeldend kunstenaars.Frida Kahlo en Pablo Picasso schilder en collage workshop

Voor volwassenen

Tijdens deze workshops leert Victoria Soto oftewel Mademoiselle Chocolat je vaardigheden om met verf en collage een op deze bekende kunstenaar geïnspireerd eigen kunstwerk te maken!

Wanneer: 9 oktober 2021
Tijd: 14.00- 16.00 uur
Prijs: € 25


Workshop Frida Kahlo en Pablo Picasso 

Voor kinderen

Met acrylverf en collage leren kinderen met veel plezier een eigen kunstwerk te maken in de stijl van deze bekende kunstenaars. 

Wanneer: 10 oktober 2021
Tijd: 13.00 - 14.30 uur
Prijs: € 12,50

Gustav Klimt landschap workshop

Voor volwassenen

Tijdens deze workshops leert Victoria Soto oftewel Mademoiselle Chocolat je vaardigheden om met verf en collage op deze bekende kunstenaars geïnspireerd eigen kunstwerk te maken!

Wanneer: 2 oktober 2021

Tijd: 15.00- 17.00 uur

Prijs: € 25


Workshop Klimt 

Voor kinderen

Met acrylverf en collage leren kinderen met veel plezier een eigen kunstwerk te maken in de stijl van deze bekende kunstenaars.

Wanneer: 3 oktober 2021
Tijd: 13.00 - 14.30 uur
Prijs: € 12,50

Reserveer je plekje en betalen

Zorg ervoor dat je jouw workshop officieel reserveert door hiernaast het contactformulier in te vullen. 

Vergeet niet aan te geven voor welke workshop jij je aanmeldt. Nadat je het formulier heb ingediend, ontvang je z.s.m. reactie van ons of er nog plek is. 

Daarna kun jij je workshop op deze pagina afrekenen. Dan pas is je plaats in de workshop definitief bevestigd. 

De workshops kun je hieronder veilig betalen met Ideal en Mollie. Na betaling is je plek pas gereserveerd.