Betaalbare kunstwerken

Bekijk de kunstwerken uit de expositie Grenzeloze fantasie en ontdek welke kunstenaar het gemaakt heeft. De details van de kunstwerken, zoals afmeting, materiaal en prijs staan onder het werk beschreven. Als je meer wilt weten over het kunstwerk, het wilt bezichtigen en of kopen klik dan op de foto en je komt op de website van de kunstenaar terecht.


Rik Van Der Kooi

Rik ontvlucht de stad om inspiratie te vinden. Hij zoekt de stilte op, waar hij veel antwoorden vindt en ideeën opdoet. In zijn werk zie je een figuur in een omgeving die leeg lijkt, maar waarin ook een stroom van kleuren en vormen op het figuur afkomen. Misschien is het wel een zelfportret van de kunstenaar in ontwikkeling. Op zoek naar nieuwe manieren van expressie in inkt en waterverf. Niet op de vlucht maar om de toekomst te trotseren.


Hanae Sasaoka

De collages van Hanae zijn gebaseerd op de beroemde Japanse Chōjū-jinbutsu-giga (Vertaling: dieren-persoon-karikatuur) rollen. De dieren met menselijke lichamen die aan het rond dartelen zijn lijken verdacht veel op hoe wij als mensen zijn. In deze huidige tijd kunnen wij ons ook verschuilen achter een karakter dat wij willen zijn. Het is moeilijk te doorgronden welke emoties er echt zijn.


Max Schulze

Max schildert fragmenten die fotografisch lijken vastgelegd. Zijn composities voor zijn werk vindt hij door collages te maken van gevonden foto's. De figuren en elementen representeren zowel de zwakheden als krachten van mensen. Terwijl men die misschien wel het liefst maskeert. Door middel van snelle lijnen en penseelstreken ervaar je een suggestie van een verhaal waarin alles een rol heeft, van decorstuk tot dier.


Nynke van Zwol

Als je maar één alfabet kent, dan oogt Oud-Grieks of Arabisch als een betovering van symbolen. Nynke heeft haar eigen tekens gecreëerd die verwijzen naar taal. De betekenis, die kan de toeschouwer zelf bepalen. Het is een spel tussen toeschouwer en kunstenaar: het publiek wil het liefst begrijpen wat er staat en Nynke maakt haar eigen verhaal. De manier waarop de symbolen zijn neergezet, is variabel. Ze kunnen geïnspireerd zijn op oude Japanse rollen, van boven naar beneden geschreven. Maar ook lijken op een Middeleeuws manuscript, voorzien van illuminaties. Deze variaties zorgen voor een magisch gevoel.

Prijs voor vier in één lijst € 600,00 / Prijs per los werk, zonder lijst, met zwart passe par-tout € 150,00


Pam Wessels

Pam neemt de toeschouwer in haar landscape serie mee naar een plek die dicht bij haar is maar ook ver weg. De kleuren, structuren en diepte creëren de plek die Pam louter kent uit de verhalen van haar voorouders. Pam schildert vanuit haar persoonlijke gevoel over hoe zij denk dat het er daar was.